dilluns, 5 de juny del 2017

Rutines

Hola a totes i a totes! Avui us porto una entrada on us explico una mica el dia a dia que porto amb en Potet, concreta ment la rutina que seguim quan toca treure'l a les nits. Espero que la gaudiu. Comencem!

Primer de tot s'ha de preparar el pati. En aquest hi ha una taula amb quatre cadires, dues portes que donen a un lavabo i a un safareig, una xemeneia i un test amb una planta que ja està més morta que viva.

Primer hem de posar els cubells de la brossa dins el lavabo, tancar la tapa del bater, per si de cas s'obre la porta, i tancar la porta. Tot seguit posem una reixa a la porta del safareig, on en Potet va fer un forat, i perquè no es pugui moure la subjectem amb el test. Per acabat comprovem que no hi hagi res que pugui fer mal a en Potet.

Després anem a per ell. Sempre em rep molt entusiasmat, ja que sap que és l'hora de sortir així que no em cosa res agafar-lo i deixar-lo anar. És el moment se'l dia en que puc estar jugant una mica amb ell.

Espero que us hagi agradat. Demanar un altre cop disculpes per les hores de publicació. Demà us penjaré fotos de tot el que he mencionat. Fins dimarts!

Resultat d'imatges de rutina
Rellotge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada